ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM: Όταν παίκτρια πήγαινε στην Αννίτα Πάνια και έψαχνε… άντρα – χορηγό (φωτό)

Όπως φαίνεται η Δομινίκη είναι ένα κορίτσι με στόχους...

GNTM: Όταν παίκτρια πήγαινε στην Αννίτα Πάνια και έψαχνε… άντρα – χορηγό (φωτό)

Σβάρνα τις εκπομπές έχει πάρει υποψήφιο μοντέλο του GNTM με τους τουιτεράδες να βγάζουν στην φόρα το παρελθόν της!

Η Δομινίκη, για την οποία γίνεται λόγος, έχει εμφανιστεί και στην Αννίτα Πάνια με ένα σκοπό, μεταξύ άλλων: Να βρει άντρα – χορηγό.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και φωτογραφία από τηλεοπτικό στιγμιότυπο που «ανέβασε» χρήστης του Twitter, με το υποψήφιο μοντέλο να σημειώνει τι αναζητά σε έναν άντρα, τονίζοντας ότι θέλει να απομακρύνει από τη ζωή της «όσους δεν έχουν χρήματα»!

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να κερδίσει κάποιος μια θέση στην καρδιά της φιλόδοξης – καταπώς φαίνεται – Δομινίκης, είναι να μπορεί να λειτουργεί ως… χορηγός, να έχει κότερο, να είναι ανοιχτοχέρης, να έχει πολλές πιστωτικές κάρτες και να πραγματοποιεί ακριβά όνειρα!

Από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι η Δομινίκη είναι ένα κορίτσι με στόχους και… «λεφτά» αισθήματα!

Φυσικά, όλα αυτά δεν αφήνουν αδιάφορους τους χρήστες των social media που σπεύδουν να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους με όσα παρακολουθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.