ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Survivor: «Αν κάνετε μια αναδρομή στο παιχνίδι του 2003 αυτό τώρα είναι παιδική χαρά»

«Έχουν διαφορά όλα με το τότε, η λογική του πώς ήταν τότε τα πράγματα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Survivor: «Αν κάνετε μια αναδρομή στο παιχνίδι του 2003 αυτό τώρα είναι παιδική χαρά»

Σε πρόσφατες προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του για το φετινό Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής αρχικά αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά. «Δεν με πήρε ακόμα τηλέφωνο ο Νίκος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι πια με τον Νίκο όσον αφορά αυτό. Χαίρομαι να πηγαίνει καλά, ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ πολύ σαν παρουσιαστή, αλλά έχουμε χαθεί για αυτό το πράγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι δικαίωμά του, δεν έχει καμία σημασία. Όμως, εγώ πρέπει να είμαι ειλικρινής όσον αφορά τα συναισθήματα που έχω για τον Νίκο επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού, θα κάτσω να τον δω κάθε μεσημέρι, όταν κάνει κάτι», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και δεν δίστασε να το συγκρίνει με αυτό του 2003. «Έχουν διαφορά όλα με το τότε, η λογική του πώς ήταν τότε τα πράγματα. Αν κάνετε μια αναδρομή στο πώς ήταν το Survivor το 2003, θα πείτε ότι αυτό τώρα είναι παιδική χαρά».

«Είχαν συμβεί απίθανα γεγονότα τότε, οι άνθρωποι τραυματιζόντουσαν. Πρέπει να ρωτήσετε τους τότε παίκτες, είχε γίνει χαμός. Δεν έχει καμία σχέση, είναι δύο διαφορετικές εποχές», εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μίλησε για τον Γιώργο Λιανό κι ανέφερε: «Εγώ έλεγα τα καλύτερα για τον Λιανό, πριν τον ανακαλύψουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.