«House of the Dragon»: Πρεμιέρα για το prequel του «Game of Thrones»

H νέα σειρά ακολουθεί κυρίως την οικογένεια Targaryen

«House of the Dragon»: Πρεμιέρα για το prequel του «Game of Thrones»

Το «Game of Thrones» επιστρέφει σήμερα καθώς κάνει πρεμιέρα το prequel της σειράς «House of the Dragon».

H νέα σειρά αντί να αφηγείται μια μεγάλη ιστορία σε διάφορες πόλεις, ακολουθεί κυρίως την οικογένεια Targaryen περίπου 200 χρόνια πριν γεννηθούν οι Jon Snow και Daenerys Targaryen.

Ο συγγραφέας George R.R. Martin και ο Ryan Condal δημιούργησαν τη σειρά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Martin «Fire & Blood».

Το «House of the Dragon» αφηγείται την ιστορία του Χορού των Δράκων, τον πόλεμο της διαδοχής μέσα στο οίκο των Targaryen.

Ακριβώς όπως η αρχική σειρά, έτσι το «House of the Dragon» εισάγει τους θεατές σε ένα ευρύ καστ χαρακτήρων από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Υπάρχουν πολλές σύνθετες πολιτικές, οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις μεταξύ όλων, οπότε θα ήταν χρήσιμη μία σύνοψη του ποιος είναι ποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «House of the Dragon» κάνει πρεμιέρα σήμερα στο HBO και το HBO Max.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.