ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι ατάκες των αγαπημένων πρωταγωνιστών, ωστόσο, έχουν μείνει αλησμόνητες σε πολλούς.

Σε αυτό, φυσικά, έχουν βοηθήσει και οι πολλαπλές επαναλήψεις της σειράς, η οποία μπήκε για αυτόν ακριβώς το λόγο στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» με αφορμή την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Χαλανδρίου, η ένταξη της σειράς στο διάσημο βιβλίο των ρεκόρ ήταν ένα «μεγάλο παράσημο».

«Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα”, μού έλεγε η Ελένη Ράντου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας και η αγάπη.

«Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είσαι καλλιτέχνης κιόλας φαντάζομαι πως έχεις μια επιρρέπεια στο να δίνεσαι συναισθηματικά, να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται, γιατί είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι πολύ προβαλλόμενος. Έχω πέσει και στα πατώματα», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.