ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Φαίη Σκορδά έγινε «έξαλλη» επειδή δεν ξέρει που να βρει έναν άντρα σαν τον… Σάκη Κατσούλη

Αφορμή στάθηκε η στάση που κράτησε ο παίκτης του Survivor All Star, μετά από ένα ξέσπασμα που είχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Φαίη Σκορδά έγινε «έξαλλη» επειδή δεν ξέρει που να βρει έναν άντρα σαν τον… Σάκη Κατσούλη

Στον Σάκη Κατσούλη ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από την ήττα της στον αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η παίκτρια δεν κατάφερε καν να φτάσει στο σημείο των βολών και μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό της. «Και τι δεν άκουσε ο Σάκης στο τέλος της αναμέτρησης της Μαριαλένας. Θεώρησε ότι δεν τη βοήθησε όσο θα έπρεπε» είπε ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά την προβολή του ματς της αθλήτριας.

Η στάση του Σάκη Κατσούλη ενθουσίασε τη Φαίη Σκορδά, η οποία σε σχετική συζήτηση με τον καβγά του ζευγαριού, είπε για τον επιχειρηματία: «Συγγνώμη τώρα δεν μπορώ να μείνω στο Survivor, ούτε στον αγώνα. Μπράβο στη Σταυρούλα για τη νίκη. Αυτός ο Σάκης ρε παιδί μου… υπάρχουν τέτοιοι άνδρες που αγαπάνε τόσο; Καταλαβαίνω τη Μαριαλένα» και στη πορεία, πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες; Μπράβο του. Έξαλλη είμαι τώρα, πού είναι αυτοί οι άνδρες. Και θα προτιμούσε να χάσει αυτός παρά η Μαριαλένα. Της παίρνει το βάρος. Μπράβο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.