ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βάζει «φωτιά» στα σεντόνια – Ημίγυμνη στο κρεβάτι της (φωτό)

To γνωστό μοντέλο «κόλασε» το κοινό της: Δείτε τις φωτογραφίες της - Ημίγυμνη στο κρεβάτι 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βάζει «φωτιά» στα σεντόνια – Ημίγυμνη στο κρεβάτι της (φωτό)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της τις στιγμές από τη ζωή της στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά την ανάρτηση της στο Instagram απέσπασε πολλά like και σχόλια.

Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο θέλησε να «παίξει μαξιλαροπόλεμο», σχεδόν γυμνή στα Κουφονήσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε στο κρεβάτι της, ημίγυμνη, φορώντας μόνο ένα κοφτό εσώρουχο και φρόντισε να καλύψει το στήθος της με ένα… μαξιλάρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Στο κρεβάτι».  Οι θαυμαστές της για ακόμα μία φορά την αποθέωσαν στα σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της και τις σέξι πόζες της. Μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευσή της έχει ξεπεράσει τα 20.000 likes.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.