Η Ιωάννα Μαλέσκου «κούνησε μαντήλι» από τον ΣΚΑΪ – Μια συνεργασία που ξεκίνησε στραβά από την αρχή

Ποιο το μέλλον της παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Μαλέσκου «κούνησε μαντήλι» από τον ΣΚΑΪ – Μια συνεργασία που ξεκίνησε στραβά από την αρχή

Με «δάφνες» περίμεναν πριν δύο σεζόν την Ιωάννα Μαλέσκου στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, να φέρει νέο αέρα, κρητικό, ξανθό για να ριχτεί στην τηλεοπτική «μάχη». 

Που να ξέρανε πως το «γλυκό» δεν θα έδενε με την πρώτη, αλλά όπως αποδείχτηκε ούτε με την δεύτερη ευκαιρία που της έδωσαν, συνεχίζοντας την εκπομπή και δεύτερη σεζόν.

Η ίδια πολεμήθηκε και κατακρίθηκε από πολλούς, ίσως από όλους. Για την ομιλία της την από αλλού φερμένη που δεν είχαν ξανακούσει, για την εμφάνισή της που ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή, για το υφάκι τους προς τους καλεσμένους (ποιος ξεχνάει την επική στιγμή με καλεσμένο τον Τάσο Χαλκιά; Κανείς!).

Σήμερα ήταν η τελευταία της ημέρα στο κανάλι. Ένα κανάλι που ούτε ζωγραφιστό δε θα θέλει να δει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πορεία της άγνωστη. Ποιο κανάλι θα της κάνει πρόταση και θα θέλει να την εντάξει στο δυναμικό της, σε ένα απαιτητικό τηλεοπτικό στίβο όπως αυτόν της Αθήνας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.