
Η Κατερίνα Λάσπα τοποθετήθηκε δημόσια (και πάλι) για την εγκυμοσύνη της Ηρώς Πεκτέση, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας.
Η ίδια ευχήθηκε στο ζευγάρι να υποδεχτεί με χαρά το νέο μέλος της οικογένειάς του, τονίζοντας πως η ζωή συνεχίζεται και φέρνει νέες εξελίξεις.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σε δηλώσεις που προβλήθηκαν την Παρασκευή (09/10).
Όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, επέλεξε να σχολιάσει την είδηση με θετική διάθεση, στέλνοντας τις ευχές της στους μελλοντικούς γονείς.
«Η ζωή προχωράει, είναι ένα από τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να είχαν προκύψει και ειλικρινά από την ψυχή μου, καλώς να έρθει η νέα ψυχούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λάσπα.
Η είδηση της εγκυμοσύνης αφορά τον Νεκτάριο Νικολόπουλο και τη σύντροφό του, Ηρώ Πεκτέση, οι οποίοι πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική τους ζωή, καθώς προετοιμάζονται να γίνουν γονείς.
Η Κατερίνα Λάσπα, από την πλευρά της, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, αλλά περιορίστηκε στις ευχές της για την άφιξη του μωρού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.