ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Η.Μαμαλάκης για δολοφονία Α.Καρυώτη: «Σε αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια»

«Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα»

Η.Μαμαλάκης για δολοφονία Α.Καρυώτη: «Σε αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά από μέλη του Blue Horizon, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και νοσηλεύτηκε 21 μέρες.

«Αυτό που έγινε ήταν φόνος. Με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Είναι φόνος!».

«Αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου;», τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του ανέφερε:

«Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το περσινό μικρόβιο. Μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες… αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά».

«Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό», εξομολογήθηκε.

«Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.