ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Σπυροπούλου γεννάει το παιδί του Σταθοκωστόπουλου και η Καινούργιου ακόμα «κλάμα»

Στα «χαρακώματα» για έναν άνδρα...

Η Σπυροπούλου γεννάει το παιδί του Σταθοκωστόπουλου και η Καινούργιου ακόμα «κλάμα»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εχθές Τετάρτη (2/1) και φυσικά μίλησε για την ωραιότερη περίοδο που διανύει αφού σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αυτό είναι όμως κάτι το οποίο δεν μπορεί να «χωνέψει» η Κατερίνα Καινούργιου.

Ως γνωστόν οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και μάλιστα προβεβλημένη.

Χώρισαν, έκαναν άλλες σχέσεις, η Κ.Καινούργιου, έβγαλε και τις υπόλοιπες σχέσεις της στην δημοσιότητα, όσο κι αν έλεγε από το βήμα της εκπομπής της ότι τίποτα δε θα μάθει ο κόσμος ξανά για τις σχέσεις της, παντρεύτηκαν και περιμένουν παιδί (Ο Σταθοκοστώπουλος) και η ίδια ασχολείται ακόμα μαζί τους.

Μπορεί να λέει ένα καλά να είναι τα παιδιά, αλλά τα σχόλια συνεχίζουν λέγοντας πως θα θελε να σβήσει τα πάντα από το Google για αυτή της την σχέση.

Σιγά βρε Κατ-Κεν κι άλλους τους ενόχλησε ότι κάποιος προχωρά άλλα δεν θέλησαν να τα διαγράψουν όλα από το Google κιόλας.

Αν δε θέλει κάποιος να προβάλλεται η ζωή του και να χτυπάει μετά το κεφάλι του στον τοίχο για δικούς του λόγους, σίγουρα μπορεί να το καταφέρει και τα παραδείγματα από ζευγάρια της σόουμπιζ είναι πάρα πολλά.

Φυσικά για άλλη μια φορά δεν παρέλειψε να αναφέρει την τελευταία της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που όπως είπε είναι περήφανη, γιατί την άλλαξε και την πήγε μπροστά.

Βέβαια απορούμε αν έχει την ίδια άποψη και ο Φίλιππος που το έχει θέμα στην εκπομπή της αρκετά συχνά κάνοντας αναφορά στο πρόσωπό του και όχι γιατί είναι υπερήφανη όπως είπε σήμερα.

Όταν φιλοξένησε τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη στην εκπομπή της, βρήκε ευκαιρία να ασχοληθεί πάλι μαζί με τον Τσαγκρίδη λέγοντας πως έχει προχωρήσει στη ζωή του και πως ίσως του βγει και σε κακό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λες και δεν έχουν σαν φίλοι άλλη στιγμή να τα πούνε και πρέπει να βγάλουν στην σέντρα για άλλη μια φορά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.