ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η τόπλες εμφάνιση της Τάμτα στα MadWalk à la… Δούκισσα Νομικού (βίντεο)

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» στα social media

Η τόπλες εμφάνιση της Τάμτα στα MadWalk à la… Δούκισσα Νομικού (βίντεο)

Σε μια εμφάνιση à la… Δούκισσα Νομικού προχώρησε η Τάμτα στο φετινό MadWalk, καθώς εμφανίστηκε τόπλες και για άλλη μία φορά άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Με συγκλονιστικά αξεσουάρ, ένα φόρεμα γλυπτό, η εμφάνιση της Τάμτα έκλεψε την παράσταση, ωστόσο κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί το τι θα ακολουθήσει.

Η pop star κατά την διάρκεια του τραγουδιού της βγήκε topless από το φόρεμα γλυπτό, με δύο καπάκια να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού το 2012:

«Σε πρόλαβε η Νομικού»

Όπως ήταν λογικό, η εμφάνιση της Τάμτα προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, θετικές και αρνητικές, με τα σχόλια να «πέφτουν» βροχή.

Μάλιστα, κάποιος σχολίασε ότι την πρόλαβε η Δούκισσα Νομικού, η οποία στο παρελθόν είχε κάνει μια ανάλογη εμφάνιση που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.