ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ι.Τριανταφυλλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Π.Φιλιππίδη & τον Δ.Λιγνάδη εφόσον έχει επέμβει ο εισαγγελέας»

«Η Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Κιμούλη, όταν της ύψωσε λίγο τη φωνή του»

Ι.Τριανταφυλλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Π.Φιλιππίδη & τον Δ.Λιγνάδη εφόσον έχει επέμβει ο εισαγγελέας»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο κίνημα του #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Όπου επεμβαίνει ο εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, εφόσον έχει επέμβει ο εισαγγελέας», είπε.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, στον οποίο έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του, δήλωσε:

«Βγήκα να τον υπερασπιστώ, με το που έγινε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ δεν βγήκα να υπερασπιστώ ανθρώπους, που έχουν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα. Θα ήμουν κι εγώ εγκληματίας, αν το έκανα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo και δήλωσε πως ξεκίνησε με τον λάθος τρόπο από την Αμερική.

«Είναι μια ιστορία εκδίκησης στο ξεκίνημά της. Είναι η ιστορία του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου, όπου η Φάροου κατέστρεψε έναν άνθρωπο από την κακία και τη ζήλια της. Είναι όμως, και κάτι καλό. Οι άνθρωποι που μιλάνε, πρέπει να μιλάνε δυνατά και σε ενεστώτα χρόνο, όχι μετά από χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Ελένη Ράντου, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

«Πριν από χρόνια, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είχε πει ότι ήταν στο θίασο του Κιμούλη πριν 33 χρόνια και είχαμε πάρει μια νέα κοπέλα που μόλις είχε βγει από τη σχολή, την Ελένη Ράντου.

Και πήγε να σηκώσει τη φωνή του ο Κιμούλης και η Ελένη παραλίγο να του πετάξει μια καρέκλα. Δεν του την πέταξε, φυσικά. Εγώ είμαι με κάθε άνθρωπο που υποφέρει, είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άντρας. Πρέπει όλοι να μιλάνε, αλλά κι εμείς πρέπει να προσέχουμε και τι ακούμε, γιατί πολλά μπορεί να είναι περιπτώσεις εκδίκησης», είπε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.