ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Βέφα Αλεξιάδου καταγγέλλει πως ο ΑΝΤ1 την είχε απλήρωτη 13 χρόνια

Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη κρίση στη σχέση της με την Ε.Μενεγάκη

Η Βέφα Αλεξιάδου καταγγέλλει πως ο ΑΝΤ1 την είχε απλήρωτη 13 χρόνια

Στη σοβαρή καταγγελία ότι δεν πληρώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 επί 13 χρόνια προχώρησε η γνωστή μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Αναλυτικότερα, η Bέφα Αλεξιάδου παραχώρησε σε δηλώσεις στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου της με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί» σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας. Η ίδια τόνισε πως πρόκειται για την αυτοβιογραφία της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το περιεχόμενο του βιβλίου της, το οποίο αναφέρεται σε όλα όσα πέρασε στη ζωή της, όπως στο ότι είχε έναν πλατωνικό έρωτα με τον οποίο τη χώρισαν επειδή δεν είχε προίκα, αλλά και στο χαμό των δυο παιδιών της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έμεινε απλήρωτη από τον ΑΝΤ1 για 13 χρόνια.

«Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Για τη φημολογούμενη κρίση που γράφτηκε ότι πέρασε η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν “γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;”. Δε μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω; Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.