ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

I’m a celebrity: «Μη σε φτύσω μέσα στο στόμα και σου αρέσει η γεύση μου» – Η φράση του Τ.Ξιαρχό που ξεσήκωσε το «X»

Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα και κινήθηκε σε αρκετά χαμηλά επίπεδα ποιότητας

I’m a celebrity: «Μη σε φτύσω μέσα στο στόμα και σου αρέσει η γεύση μου» – Η φράση του Τ.Ξιαρχό που ξεσήκωσε το «X»

Το «I’m a celebrity, get me out of here» έκανε χθες πρεμιέρα και κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα ποιότητας, με το «X» (πρώην Twitter) να σχολιάζει κυρίως μια φράση που είπε ο Τάσος Ξιαρχό. 

Στο παιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα, 14 γνωστοί Έλληνες περνάνε από διάφορες αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και η συμβίωση όπως φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο δεν είναι αρμονική για όλους. Ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορα στην επικοινωνία του Τάσου Ξιαρχό και του Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο χορευτής και ο ηθοποιός είχαν μια έντονη συζήτηση που προκάλεσε την αντίδραση του πρώτου, λέγοντας «μη σε φτύσω μέσα στο στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου».

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ των δύο παικτών:

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια. Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα».

Σταμάτης Γαρδέλης: «Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ; Θες να παίζουμε αυτό;».

Η φράση «μη σε φτύσω μέσα στο στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου» και η αγενής συμπεριφορά του Ξιαρχό δεν άρεσαν στους τηλεθεατές που έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.