ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

J2US: Η Βίκυ Κουλιανού ήταν η έκπληξη της βραδιάς – Αποθεώθηκε στο Twitter

Η Βίκυ Κουλιανού τραγούδησε τον «Σασμό» και αποθεώθηκε στο Twitter για την εμφάνισή της

J2US: Η Βίκυ Κουλιανού ήταν η έκπληξη της βραδιάς – Αποθεώθηκε στο Twitter

Γεμάτη εκπλήξεις και λαμπερές παρουσίες ήταν η πρεμιέρα του J2US που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (8/10).

Ο Νίκος Κοκλώνης, η παρέα του, ο Βασίλης Καρράς, αλλά και οι διαγωνιζόμενοι στο show έγιναν trend στο Twitter.

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που ανέβηκαν στη σκηνή του σόου ήταν και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία εντυπωσίασε με την παρουσία της και κέρδισε κριτές και κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες, ερμηνεύοντας το τραγούδι του «Σασμού» μαζί με τον Αρι Πετράκη.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού, τονίζοντας: «Πολύ μεγάλη έκπληξη. Μία τόσο όμορφη γυναίκα, δυναμική, συγκροτημένη. Μου αρέσουν τα νέα σου βήματα που τολμάς και κάνεις πράγματα». Ενθουσιασμένη με την εμφάνισή της και η Βίκυ Σταυροπούλου που της έκανε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Από τη μεριά της και η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή της και της χάρισε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν έμειναν αμέτοχοι στον σχολιασμό. Βλέποντας ξανά τη Βίκυ Κουλιανού στην τηλεόραση, το κοινό ξετρελάθηκε και το ένα tweet διαδέχτηκε το άλλο, με τους χρήστες να την αποθεώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.