ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

John Wick 4: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία

To John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023

John Wick 4: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία

Στο φως της δημοσιότητας από την Lionsgate ήρθε το πρώτο στιγμιότυπο από τη επιστροφή John Wick για την τέταρτη ταινία, με τον Κιάνου Ριβς στο franchise που ανέβασε την καριέρα του.

Η πρώτη φωτογραφία της συνέχειας του John Wick: Chapter 3 – Parabellum απεικονίζει τον κ. Wick φυσικά, πιθανότατα σε κάποιον χώρο λατρείας, καθώς περιβάλλεται από κεριά. Αν και η ταινία απέχει πολλούς μήνες από την κυκλοφορία της, η προώθησή της ξεκινά από τώρα, όντας ένα από τα δυνατά χαρτιά και σίγουρα εμπορικά blockbusters της Lionsgate.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κιάνου Ριβς δήλωσε ότι ο John Wick θα φτύσει αίμα στην 4η ταινία του franchise, ενώ εξέφρασε πως έχει απωθημένο να παίξει τον Batman κάποια στιγμή σε ταινία.

Στην ταινία θα συμμετέχει ένα λαμπρό και πολυπληθές cast με τους Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson , Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.