ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Εμμανουήλ: «Θα ήθελα τον Τριαντάφυλλο στο Survivor All Star – Είπε ότι δεν ξέρει πως τραγουδάω»

Ποιους παίκτες θα ήθελε στο Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Κ.Εμμανουήλ: «Θα ήθελα τον Τριαντάφυλλο στο Survivor All Star – Είπε ότι δεν ξέρει πως τραγουδάω»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην «Espresso» και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως θα είχε πλάκα να είναι μαζί του στο Survivor All Star -αν πάει- ο Τριαντάφυλλος για να τον αντιμετωπίσει και να τον ξεπεράσει τόσο στο ριάλιτι όσο και στα αγωνίσματα.

Ποιους πρώην survivors θα ήθελες να δεις στο All Star;

«Εμένα σίγουρα, είμαι ένας παίκτης με όλο το πακέτο: χιούμορ, συγκίνηση, reality. Ήμουν και καλός αγωνιστικά από ένα σημείο και μετά, που βρήκα τα πατήματά μου. Όλους τους κέρδισα! Μαζί μου θα ήθελα την Ευρυδίκη, την Ασημίνα, τον Στάθη, τον Ηλία Μπόγδανο… Επίσης θα είχε πλάκα να έβλεπα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε κάτι περίεργα σχόλια για εμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ότι δεν ήξερε πως τραγουδώ, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει τις επιτυχίες μου «Yiammy» και «Versace», όπως επίσης ότι είπα playback στον τελικό το νέο μου τραγούδι «Έτσι γουστάρω», που ηχογραφήθηκε εκείνη τη μέρα και δεν είχα κάνει και καμία πρόβα. Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου στο «All Star» γιατί πιστεύω πως θα τον… πατούσα κάτω και στο reality και στα αγωνίσματα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.