ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Καινούργιου – Εικόνα διάλυσης στην εκπομπή της: Παραιτείται η αρχισυντάκτρια – Απολύθηκε ρεπόρτερ

Το δυναμικό του «Super Κατερίνα» μετρά μείον 2 μέλη

Κ.Καινούργιου – Εικόνα διάλυσης στην εκπομπή της: Παραιτείται η αρχισυντάκτρια – Απολύθηκε ρεπόρτερ

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου ένα βίντεο για το σόου του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη, για το οποίο η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Ο λόγος που δεν της άρεσε το κλιπ, ήταν γιατί δεν περιλάμβανε υλικό που να δείχνει πόσο «υπερπαραγωγή ήταν».

«Ναι από το βίντεο που είδαμε δεν ξέρω αν καταλάβαμε και πολλά, τέλος πάντων ήταν μία υπερπαραγωγάρα» είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» αναφέρει ότι η ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο κλιπ, απολύθηκε. Την ίδια ώρα, κατά τις ίδιες πληροφορίες την παραίτησή της υπέβαλε και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Άρα εύλογα αναρωτάται κανείς τι επιρροή έχει η ξανθιά παρουσιάστρια, και δύο άτομα έχασαν την δουλειά τους επειδή δεν έκαναν έναν «σούπερ» βίντεο για τον κολλητό της;

«Υπήρχε δυσαρέσκεια από την εκπομπή για το βίντεο και δεν έμειναν μέχρι εκεί. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε την παραίτησή της γιατί θεωρεί ότι είχε και την τελική ευθύνη» ανέφερε ρεπόρτερ του «Γεια σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.