Όσα είπε ο Ν.Μουτσινάς για την ανάγκη του Γ.Καπουτζίδη να δηλώσει τις προτιμήσεις του

Ο Νίκος Μουτσινάς, που έχει δηλώσει και ο ίδιος την προτίμησή του στο ίδιο φίλο, σχολίασε την «ανάγκη» του Γ.Καπουτζίδη να εκφραστεί για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε ένα πρόγραμμα που το πληρώνει από την τσέπη του και μάλιστα αδρά, ο ελληνικός λαός.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη σημερινή του εκπομπή και μετά το σάλο που ξέσπασε: «Το «αδερφή» δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό. Σαν να λες μπιντές, είναι παλιά λέξη».

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι παλιά λέξη. Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του.

Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή. Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής.

Όσα είχε πει live ο Γ.Καπουτζίδης στο τελικό της Eurovision:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ως απεσταλμένος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό.