«Καρφιά» Δ.Σκουλού κατά Β.Καγιά: «Δεν είμαστε φίλοι – Ήρθε και έχασα τη θέση μου στο GNTM»!

«Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα» τόνισε ο δημοφιλής φωτογράφος

«Καρφιά» Δ.Σκουλού κατά Β.Καγιά: «Δεν είμαστε φίλοι – Ήρθε και έχασα τη θέση μου στο GNTM»!

Με το στενό συγγενικό της περιβάλλον θα μείνει μάλλον η Βίκυ Καγιά μετά τη στροφή που έχει κάνει στη συμπεριφορά της. Ένας ένας οι άνθρωποι που συνεργάστηκε την «αδειάζουν» με τελευταίο τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό ο οποίος σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση δήλωσε πως δε θα γίνει ποτέ φίλος με την ίδια, αφήνοντας να υπονοηθεί πως ευθύνεται για το ότι δεν βρίσκεται φέτος στην εκπομπή.

Καλεσμένος σήμερα της Φαίης Σκορδά στο πλατό του «Πρωινό μας» ο διάσημος φωτογράφος μόδας μίλησε για το φετινό «GNTM» ως ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας -σε αντίθεση με παλιότερες σεζόν που ήταν εκπομπή μόδας με στοιχεία ριάλιτι- και απάντησε για τον λόγο που φέτος δεν βρίσκεται στη θέση του στην κριτική επιτροπή.

«Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Εμένα με πήρε η Ιωάννα (Αδαμοπούλου) -και προς τιμήν της γιατί άλλα κανάλια δεν τον κάνουν καν- και μου είπε πως φέτος θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς» ήταν η απάντηση του φωτογράφου, ο οποίος δεν έκρυψε ότι η στάση των πρώην συνεργατών του τον απογοήτευσε.

«Δώσατε τα χέρια στο τέλος της σεζόν;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά, η οποία θέλησε να εκμαιεύσει αν η απόφαση του καναλιού ήταν αιφνιδιαστική ή αν υπήρχε σχετική προειδοποίηση.

«Με τη μικρή τηλεοπτική μου εμπειρία, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές “χέρια” δεν υπάρχουν. Είναι κομμένα. Έτσι δεν είναι; Εσύ έχεις μεγαλύτερη εμπειρία. Ισχύει το” χέρι”;» αναρωτήθηκε

Και απάντησε για το αν θα έπαιρνε μέρος στον φετινό κύκλο, εφόσον του ζητιόταν.

«Εγώ δουλεύω βιοποριστικά, δεν το κάνω από χόμπι. Εγώ, αν με ξέρεις, που με ξέρεις χρόνια, δεν μπορώ να πω ψέματα. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό. Ειδικά τις πρώτες ημέρες έκατσα και έκανα την αυτοκριτική μου –“τι έκανα λάθος;”. Απ’ ό,τι κατάλαβα δεν έκανα τίποτα λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη.

Δεν βρήκαν. Δεν υπάρχει φωτογράφος στην επιτροπή. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Απλώς έπρεπε να αλλαχτεί κάτι. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα”. Οπότε ποια ήταν τα “όλα“; Εμείς είμασταν τα “όλα”».

Όσο για το ποιος ευθύνονταν αρχικά για την επιλογή του για τον ρόλο του κριτή, ο Δημήτρης Σκουλός αρνήθηκε πως η Βίκυ Καγιά είχε οποιοδήποτε ρόλο. «Επιλογή του καναλιού ήμουν, όχι της Βίκυς. Από που ως που της Βίκυς;» ρώτησε και ξεκαθάρισε πως «άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για τη σχέση του με το μοντέλο και παρουσιάστρια, ο φωτογράφος ήταν αποστομωτικός. «Με τη Βίκυ Καγιά υπήρχε ένας σεβασμός επαγγελματικός για αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Δεν είμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.