«Καρφιά» του Α.Κανάκη στον Δ.Οικονόμου για Μ.Αναστασοπούλου και Ν.Κουτροκόη: «Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»

«Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν»

«Καρφιά» του Α.Κανάκη στον Δ.Οικονόμου για Μ.Αναστασοπούλου και Ν.Κουτροκόη: «Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»

Στην απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής στάθηκε στην τελευταία ημέρα της δημοσιογράφου στην ενημερωτική εκπομπή και σχολίασε με νόημα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν». Στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.