ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κρίση αυτογνωσίας από την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επειδή είμαι όμορφη με αντιμετώπιζαν ως ”γλάστρα”»

«Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω»

Κρίση αυτογνωσίας από την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Επειδή είμαι όμορφη με αντιμετώπιζαν ως ”γλάστρα”»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καριέρα της και στο bullying που έχει βιώσει.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως “α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε στη συνέχεια: «Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν μάσησα. Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως οι περισσότεροι. Πλέον, επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά. Υπάρχουν ομάδες και εκπομπές και κανάλια, που αυτό το πράγμα το έχουν προτεραιότητα, όπως στο MEGA».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.