ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ξέσπασε η Α.Νικολούλη: «Τους καλούν οι νεκροί για δικαιοσύνη – Να δούμε ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσσουν»

Το ξέσπασμα για τα Τέμπη

Ξέσπασε η Α.Νικολούλη: «Τους καλούν οι νεκροί για δικαιοσύνη – Να δούμε ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσσουν»

Η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δεν δίστασε να κρύψει την οργή της.

Όσα συνέβησαν έχουν κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να πενθεί, να πενθεί για νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν για λίγες ημέρες και να διασκεδάσουν.

«Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο Έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο Έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα και όχι με μεγάλα λόγια.

Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, για να μη θρηνήσουμε τόσους νεκρούς. Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου φίλοι μου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ‘ωχαδελφισμός’, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν;» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η ρεπόρτερ του Mega Άννα Κανδύλη μίλησε ζωντανά για το τι ακριβώς συνέβη από την πλευρά του σταθμάρχη και τι ισχυρίστηκε όταν τον συνέλαβαν οι αρχές.

Ο 59χρονος σταθμάρχης προσπάθησε να αποφύγει την ευθύνη, ωστόσο μετά από ελέγχους που έγιναν αποφάσισε να παραδεχτεί το λάθος του.

Αυτό εξόργισε την παρουσιάστρια, η οποία απασφάλισε με τα λεγόμενά της.

«Έκανε την πάπια. Πήγε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αλλά άκουσε το μπαμ και “ξύπνησε”», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξέφρασε επανειλημμένως τους προβληματισμούς και τις προσωπικές της ενστάσεις γύρω από τον ρόλο του σταθμάρχη που συνελήφθη για την εν λόγω εθνική τραγωδία. «Ο σταθμάρχης που συνελήφθη και δεν θυμόταν πριν, αλλά τώρα θέλει να «ζεστάνει» λίγο την μνήμη του! Να θυμηθεί τις ευθύνες του, το ένα και το άλλο. Τα ξέρετε, τώρα, πώς ρίχνει ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλων. Τόσοι νεκροί, ούτε ένα συγγνώμη; Κατάλαβε τι έγινε όταν έμαθε για το δυστύχημα, ε;» αναρωτήθηκε, αρχικά, η Αγγελική Νικολούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ, δε, η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε με λόγο αιχμηρό στον τηλεοπτικό αέρα θέτοντας πολλά ερωτήματα. «Πήραμε μια εικόνα για τον σταθμάρχη που συνελήφθη και αναρωτιέται κανείς, έτσι, τι δόντι είχε βρε παιδί μου; Χρυσό; Μπάρμπα στην Κορώνη; Δηλαδή πως τον έβαλαν εκεί; Πώς τον τοποθέτησαν σε μια τέτοια θέση; Άρα δεν θα πρέπει να βρεθεί και ο υπεύθυνος που τον τοποθέτησε και του έδωσε τέτοιες αρμοδιότητες; Έτσι δεν είναι; Είτε είναι ρουσφέτι αυτό, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος μες στον ΟΣΕ. Δηλαδή όλοι έχουν να δώσουν λόγο για κάτι. Πώς βάζεις σε μια τέτοια θέση έναν άνθρωπο τόσο άπειρο; Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, αλλά εδώ δείχνει ένα μέσο γερό. Δηλαδή τον άπειρο, που δεν έχει σχέση με τίποτα, τον παίρνεις και τον τοποθετείς σε μια τέτοια θέση;» κατέληξε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.