ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέσπασε ο Χ.Βασιλόπουλος: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε δημόσια απάντηση για τον σάλο που προκλήθηκε

Ξέσπασε ο Χ.Βασιλόπουλος: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την ανάρτησή του μέσω τις οποίες ζητούσε ηθοποιούς για να εργαστούν εθελοντικά σε ένα νέο πρότζεκτ.

Ο Βασιλόπουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα μετά τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τόνισε πως δουλεύει πάνω σε ένα προτζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα και στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθεί ένα πρότζεκτ για να χρηματοδοτηθεί.

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια».

«Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς», συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε πως πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους σε ταινία μικρού μήκους, ενώ τόνισε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σωστός όταν είπε ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τσάμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηθοποιός σημείωσε πως η ανάρτησή του αφορούσε μία ακρόαση προεπιλογής ηθοποιών για ένα πρότζεκτ που δεν έχει ακόμα χρηματοδοτηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.