Light – SNIK: Όταν έδιναν ραντεβού για ξύλο – Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος καυγά

Όλα άρχισαν από ένα Instagram live του SNIK 

Light – SNIK: Όταν έδιναν ραντεβού για ξύλο – Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος καυγά

H μεγαλύτερη κόντρα στην ελληνική τραπ σκηνή, με πρωταγωνιστές τους Light και SNIK «άναψε» και πάλι το βράδυ της Τετάρτης (22/6), κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards.

Ή μπορεί και να μην έσβησε ποτέ…

Το ξύλο που έπαιξαν μπροστά στους χιλιάδες παρευρισκόμενους αμαύρωσε τη μεγάλη μουσική γιορτή αλλά θα έλεγε κανείς πως ήταν αναμενόμενο, αφού οι δυο τους βρίσκονται σε «πόλεμο» και δεν διστάζουν να το παραδεχτούν με κάθε ευκαιρία.

Πολύ συχνά ο ένας ρίχνει τα «βέλη» του στον άλλον, μέσω αναρτήσεων στα social media, και το πράγμα ξεφεύγει.

Χαρακτηριστικός είναι ο ινσταγκραμικός καυγάς που είχαν στα τέλη Ιανουαρίου.

Όλα άρχισαν από ένα Instagram live του SNIK, όπου δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Υπονοώντας, δηλαδή, ότι ο ίδιος είναι πρώτος και ο Light έρχεται δεύτερος.

Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος.

Αυτό εξόργισε τον SNIK, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε.

Στο τελευταίο μάλιστα ο Light προκάλεσε τον SNIK να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι βρέθηκε στη γειτονιά του τράπερ αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού.

«Μάγκα άκου λίγο…Σε περιμένω 40 λεπτά, θα πάθω πνευμονία. Αυτό ήταν το πλάνο του εξ αρχής, ήθελε να με νικήσει με πνευμονία. Σου έχω στείλει πινέζα και λες ότι έρχεσαι. Άντε γαμ…βλάκα, μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί είσαι γυναικωτός. Καλσόν φοράς, είσαι κότα. Σου είπα τράβα και βίντεο να τις παίξουμε ένας μ’ έναν και δεν ήρθες καν στο ραντεβού», έλεγε στο βίντεο.

Μετά τα παραπάνω, ο SNIK έδωσε τη δική του απάντηση. Ανέφερε ότι πήγε στο σημείο και έψαχνε για 15 λεπτά τον Light, αλλά δεν τον βρήκε.

Στη συνέχεια ωστόσο, έκανε «κωλοτούμπα» και είπε πως είδε ότι ο τράπερ είχε μαζί του συνοδεία και γι΄αυτό δεν κατέβηκε.

Δεσμεύτηκε όμως να πάει σπίτι του και να «τα πουν» εκεί.

Την ίδια ώρα, σε άλλα stories οι βρισιές και οι απειλές εκατέρωθεν έδιναν και έπαιρναν.

Και μετά ήρθαν τα Mad VMA

Αφού τελικά δεν έλυσαν τις διαφορές τους στα ραντεβού που έδωσαν, είπαν να μετατρέψουν σε ρινγκ το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές.

Να κάνουν ντου με προσωπικές φρουρές και να αμαυρώσουν μία γιορτή της μουσικής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, να εμφανίζονται αργότερα και να ζητούν συγγνώμη.

«Ένα «συγνώμη» στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα…», είπε στο story του ο Light μετά το πρωτοφανές περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.