«Τους βλέπουμε καλεσμένους σε εκπομπές και δεν μιλάει κανείς»

Σάλο έχει προκαλέσει η σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», αφού πολλοί κάνουν λόγο ότι χρησιμοποιεί σεξιστικά σχόλια.

Για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί από τους χρήστες του Twitter αλλά και την άσχημη κριτική που έχει λάβει, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μ.Σεφερλής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

«Εσύ δεν έχεις δει κανέναν χαρακτήρα τέτοιο που να λέγεται Ριρής, στη ζωή σου την προσωπική, στη δουλειά σου, που να φοράει φανταχτερό; Δεν έχεις δει τέτοιους τύπους που να ντύνονται έτσι; Δεν ανακάλυψα εγώ το ντύσιμό τους. Εγώ σαν δημιουργός αναπαριστώ αυτό που βλέπω στη ζωή.

Τους βλέπουμε καλεσμένους σε εκπομπές, δεν μιλάει κανείς. Ούτε λέω να μη βγαίνουνε, άλλα όχι ότι δεν υπάρχουν, μην τρελαθούμε τώρα. Δεν υπάρχει ο Ριρής; Πώς δεν υπάρχει; Έχω γνωρίσει ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι με τέτοια ονόματα.

Δεν με στενοχωρεί γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Κατηγορούμαι άδικα προσπαθώντας κάποιοι να δημιουργήσουν μια άποψη για τον Σεφερλή», είπε μεταξύ άλλων.

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία», κατέληξε λέγοντας.