ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MΑD VMA: H Καίτη Γαρμπή εξήγησε με ένα tweet γιατί παρέμεινε στα βραβεία MAD

Τάμτα, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Θοδωρής Μαραντίνης και ΝiVo είναι μόνο μερικοί από τους τραγουδιστές που έσπευσαν να πάρουν θέση μετά το θλιβερό συμβάν στα Mad Video Music Awards

MΑD VMA: H Καίτη Γαρμπή εξήγησε με ένα tweet γιατί παρέμεινε στα βραβεία MAD

Η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα μουσικά βραβεία μετά την άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους trappers Snik και Light που έλαβε χώρα στα MAD VMA 2022.

Όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Τετάρτης (22.06) στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου είδαν έντρομοι ένα σκηνικό που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες διοργανώσεις του λαμπερού θεσμού και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση στην Ελληνική μουσική βιομηχανία.

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών δεν άργησαν να έρθουν αφού ο Nivo και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησαν λυπημένοι και σοκαρισμένοι από τα μουσικά βραβεία, χωρίς να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους act.

Το post και το tweet της Καίτης Γαρμπή για την συμπλοκή στα MAD VMA 2022

Νωρίτερα η διάσημη τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μια σύντομη ανακοίνωση στο Instagram όπου τόνιζε τη δυσαρέσκειά της για όσα διαδραματίστηκαν στα φετινά MAD VMA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.