ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Maestro»: Το αστρονομικό ποσό που πλήρωσε το netflix για κάθε επεισόδιο

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κόστισε ακριβά

«Maestro»: Το αστρονομικό ποσό που πλήρωσε το netflix για κάθε επεισόδιο

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποκάλυψε ο Νίκος Μαστοράκης το ποσό που πλήρωσε το Netflix για να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η συνδρομητική πλήρωσε $1 εκ. για το εκάστοτε επεισόδιο. Συνολικά ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 2.318.570€, δηλαδή 257.618€ το κάθε επεισόδιο. Γυρίσματα έγιναν σε Παξούς, Κέρκυρα και Αθήνα και θεωρείται ως η δεύτερη πιο ακριβή σειρά του Mega.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής: “O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…”

Πρωταγωνιστές, εκτός του Παπακαλιάτη, είναι και οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Τo “Maestro in Blue”, όπως θα αναγράφεται στο Netflix, έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στη συνδρομητική. O πρώτος κύκλος αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από εννιά επεισόδια στις 15 Δεκεμβρίου στο Mega και να διατεθεί σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 στη συνδρομητική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι παγκόσμιοι συνδρομητές, θα μπορέσουν να την απολαύσουν από τις αρχές του 2023. Τα γυρίσματα την δεύτερης σεζόν αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.