ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα

Το ειδύλλιό με την Καρολίνα υπήρξε θέμα συζήτησης για αρκετές μέρες αλλά δεν ήταν το μόνο από ότι φαίνεται!

Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα

Ο Μάριος Πρίαμος στο επεισόδιο που θα παιχτεί την Κυριακή (26/2) θα αποκαλύψει μια ακόμη παίκτρια, με την οποία είχε ερωτική επαφή στο «Survivor All Star», εκτός από την Καρολίνα και την Ελευθερία.

Υπενθυμίζεται ότι με την είσοδο της Ελευθερίας στο παιχνίδι, έγινε χαμός, καθώς ακολούθησε καυγάς στην παραλία, όπου η τραγουδίστρια, ζήτησε εξηγήσεις και καταλόγισε ευθύνες στον Μάριο.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα είπαν η Αφροδίτη και η Χριστίνα, ο Μάριος και η Ελευθερία έχουν έρθει και πάλι κοντά και μένουν απομονωμένοι πολλές ώρες στο δάσος.

Η τρίτη παίκτρια

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» η Ελευθερία στο επόμενο επεισόδιο θα ρωτήσει τον Μάριο αν έχει κάνει κάτι και με άλλη παίκτρια, εκτός από την Καρολίνα.

Η απάντηση που θα λάβει θα είναι θετική και θα αφήσει την Ελευθερία άφωνη!

Ο Κύπριος παίκτης, μάλιστα θα αποκαλύψει και το όνομα της παίκτριας αυτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.