ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

MasterChef: «Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου» αποκάλυψε η Φανή

«Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα»

MasterChef: «Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου» αποκάλυψε η Φανή

Μια απρόσμενη αποχώρηση υπήρξε απόψε στο MasterChef καθώς η Φανή Ζιώγα ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό.

Ενώ ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης έναντι του Νίκου Μπέρκα, η ίδια αποφάσισε να αφήσει πίσω από το διαγωνισμό γιατί υπάρχει ένα θέμα υγείας στην οικογένειά της. Μετά την ανακοίνωση, η Φανή πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος κι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα κι είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα. Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.