ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαύρη ηθοποιός υποψήφια για την θέση του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Η «έκρηξη» του Ε.Μασκ

«Η Disney είναι χάλια», έγραψε στο Χ ο Ε.Μασκ

Μαύρη ηθοποιός υποψήφια για την θέση του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Η «έκρηξη» του Ε.Μασκ

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο Έλον Μασκ με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με μια φερόμενη κίνηση της «Disney» για το franchice των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Ο επιχειρηματίας και CEO του X/Twitter εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι η ηθοποιός Άγιο Εντέμπιρι, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Bear», θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6».

Ο Μασκ έκανε retweet τη συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε: «Η Disney είναι χάλια».

Αναλυτικά το δημοσίευμα έγραφε: «Η Disney εξετάζει την Άγιο Εντέμπιρι ως αντικαταστάτη του Τζόνι Ντεπ στο «Πειρατές 6». Η Disney φέρεται να εξετάζει την περίπτωση της Άγιο Εντέμπιρι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Pirates 6», μια ταινία που θα έχει ένα νεότερο καστ πειρατών σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού.

Ο χαρακτήρας για τον οποίο εξετάζεται ονομάζεται Ανν και είναι πιθανό ο χαρακτήρας αυτός να βασίζεται στην πραγματική πειρατή, Ανν Μπρόνι, η οποία ήταν Ιρλανδή».

Ο Μασκ έχει μια μακρινή σύνδεση με τον Χολιγουντιανό αστέρα, καθώς ήταν σε σχέση με την Άμπερ Χερντ μετά το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Ντεπ το 2015.

Μάλιστα, φήμες κυκλοφορούσαν εκείνο το διάστημα ότι η σχέση του ιδρυτή της Tesla με την Αμερικανίδα ηθοποιό μπορεί να είχε ξεκινήσει ήδη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντεπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.