ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μια μικρή περιουσία: Mε αυτό το ποσό αποχώρησε από το «Survivor All Star» ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο παίκτης ήταν ο τελευταίος που ψηφίστηκε εκτός παιχνιδιού

Μια μικρή περιουσία: Mε αυτό το ποσό αποχώρησε από το «Survivor All Star» ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor all Star» ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν οι δύο άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, παρόλα αυτά, ήταν αυτός που από τους τρεις παίκτες βρέθηκε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας και αποχώρησε από το διαγωνιστικό ριάλιτι.

O γνωστός παίκτης μπήκε στο «Survivor All Star» από την αρχή και έμεινε συνολικά 24 εβδομάδες. Δεδομένου ότι κάθε παίκτης και παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης λαμβάνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης συνολικά με 120.000 ευρώ.

Ο παίκτης μάλιστα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς χθες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, δήλωσε: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.