ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μίλησε και ο Φ.Σεργουλόπουλος για τους «Σπαρτιάτες»: «Ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι;»

«Εμένα θα με ενοχλούσε αν είχαν πάρει το όνομά μου»

Μίλησε και ο Φ.Σεργουλόπουλος για τους «Σπαρτιάτες»: «Ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι;»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να μιλήσει σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή. 

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στην είσοδο του δεξιού κόμματος στη Βουλή αναρωτήθηκε: «Για κάποια αποτελέσματα τρίβαμε τα μάτια μας. Αναρωτιέμαι, ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι;».

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ συνέχισε την σκέψη του λέγοντας: «Εγώ αν ήμουν κάτοικος Σπάρτης, αν ήμουν Σπαρτιάτης, έχουν πάρει το όνομά μου και το χρησιμοποιούν γι’ αυτό το κόμμα, το οποίο είναι ένα κόμμα που στηρίζει την παρανομία (χωρίς να δώσει στοιχεία για τον ισχυρισμό του)… Αν ένα κόμμα λεγόταν Έλληνες και ήταν κόμμα φασιστικό, θα με ενοχλούσε γιατί είμαι Έλληνας. Τη λέξη Έλληνας και τη λέξη πατριώτης την καπηλεύονται άνθρωποι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Για αυτό αναρωτιέμαι, οι Σπαρτιάτες τι θα κάνουν; Οι άνθρωποι της Σπάρτης» αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η δημοκρατία έρχεται με τη γνώση της ιστορίας και με τη μόρφωση. Τους ανθρώπους που δεν έχουν μόρφωση και μπορεί να είναι σε μια ένδεια οικονομική, πάρα πολύ εύκολα μπορεί να ακολουθήσουν κάτι το οποίο μπορεί να τους πουν», είπε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.