ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μυστήριο με τον θάνατο του καναλάρχη Κ.Παπανικόλα: Ο εισαγγελέας εμπόδισε την ταφή του

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου

Μυστήριο με τον θάνατο του καναλάρχη Κ.Παπανικόλα: Ο εισαγγελέας εμπόδισε την ταφή του

Πριν μερικές ημέρες πέθανε ο γνωστός καναλάρχης Κωνσταντίνος Παπανικόλας ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλεφώς» και επικεφαλής του κόμματος «Οικολόγοι Ελλάδας» και μεγαλομέτοχος στο «Kontra Channel» από το οποίο του ανήκαν το 25% των μετοχών του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας έχασε τη ζωή του στις αρχές Μαΐου.

Όμως ο θανατός του και για την ακρίβεια το πως συνέβη έχει εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς η αστυνομία διερευνά της συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Νάσος Γουμενίδης και ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντα, αποκάλυψαν ότι δυο-τρεις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, έγιναν μια σειρά από περιστατικά τα οποία ερευνά ο εισαγγελέας, καθώς μεταφέρθηκε από το Θεραπευτήριο της Φύσης όπου διέμενε στον Ωροπό, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στενός συνεργάτης του Κων. Παπανικόλα, κατέθεσε μήνυση και έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε να «παγώσει» η κηδεία του έως ότου πραγματοποιηθεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου του και να βγει το πόρισμα για την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Κ.Παπανικόλας συμμετείχε από το 2015 στον συνασπισμό κομμάτων «Κίνημα Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Απελευθέρωσης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)», με τον οποίο κατέβηκε στις βουλευτικές εκλογές τις ίδιας χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.