ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Naked Attraction: «Σαρώνει» το ριάλιτι γνωριμιών όπου οι παίκτες βγαίνουν ραντεβού εντελώς… γυμνοί! (βίντεο)

Δεν είναι μια νεοσύστατη εκπομπή μιας και προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία το 2016

Naked Attraction: «Σαρώνει» το ριάλιτι γνωριμιών όπου οι παίκτες βγαίνουν ραντεβού εντελώς… γυμνοί! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που είδαν το «φως» της δημοσιότητας από τα γυρίσματα του «Naked Attraction», το νέο ριάλιτι γνωριμιών του Channel 4, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν ραντεβού εντελώς γυμνοί.

Στα ραντεβού, οι παίκτες βλέπουν αντίστροφα τα μέρη του σώματος των πιθανών μελλονικών συντρόφων τους, ξεκινώντας από τα πόδια και καταλήγοντας στα πρόσωπά τους.

Δέχονται ή αποκλείουν στη συνέχεια, ο ένας τον άλλον, αποκλειστικά με κριτήριο την εμφάνισή τους.

Τώρα, οι πρώτες έξι σεζόν του «Naked Attraction» είναι διαθέσιμες στο Max και έχει ήδη συγκεντρώσει τη μαζική προσοχή των συνδρομητών της πλατφόρμας, ενώ παρατηρείται και αύξηση στις αιτήσεις για συμμετοχή.

Το ριάλιτι δεν είναι μια νεοσύστατη εκπομπή, μιας και προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία το 2016.

Στο ντεμπούτο του Naked Attraction, το Channel 4 είχε περιγράψει το κόνσεπτ ως εξής:

«Ένας ελεύθερος άνδρας και μια ελεύθερη γυναίκα επιλέγουν ένα ραντεβού με έναν από τους 6 προτεινόμενους σε αυτούς συμμετέχοντες, αλλά αντί να τους δουν για πρώτη φορά ντυμένους, θα σταθούν γυμνοί μπροστά τους στο στούντιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.