ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νέα αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου – «Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα» (βίντεο)

Τον Φεβρουάριο είχε νιώσει ξανά μια ξαφνική αδιαθεσία, και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο

Νέα αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου – «Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα» (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/4) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και συγκεκριμένα ζαλίστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα», όταν ο σεφ του «Super Κατερίνα» ετοίμαζε μια συνταγή.

Κρατώντας το κεφάλι της, η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της: «Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα απότομα».

«Νιώθω κάτι περίεργο», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα, έφυγε από την κουζίνα του πλατό. Ωστόσο, εμφανίστηκε ξανά στον αέρα για να χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώσει το ραντεβού της για αύριο.

Νωρίτερα, τον Φερβουάριο, η Κατερίνα Καινούργιου είχε νιώσει ξανά μια ξαφνική αδιαθεσία, που χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμίσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη…» είχε πει αρχικά.

Έπειτα από μια συνέντευξη και ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.