ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέο ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor: Με ποιον είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τι εξομολογήθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Νέο ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor: Με ποιον είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο. Από την πλευρά της η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο.

«Παίξαμε ένα παλιό παιχνίδι σήμερα με την ομάδα το “Μάντεψε ποιος”. Το ερώτημα είναι “ποιος μεταφέρει πληροφορίες από τη μία ομάδα στην άλλη; Είναι άντρας ή γυναίκα, έχει φράντζα; έχει μπούκλες;” Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομα του από “Σ” και το επώνυμο του από “Χ” μήπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης;», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά μεταξύ άλλων στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχουμε και λέμε, η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και το είπε στον Βασάλο και η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον βασάλο γιατί φοβάται να μην εκτεθεί. Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί έχω έναν άνθρωπο έξω από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε που άφησε να εννοηθεί ότι τρέχει κάτι με τον Κωνσταντίνο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη Σταυρούλα, στέκεται βράχος και επειδή είμαστε κοντά εγώ προσπαθώ και τον υποστηρίζω. Εγω έξω έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.