ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Netflix: Οργή κατά της πλατφόρμας για ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τον Μ.Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο

Έντονες αντιδράσεις στο Χ

Netflix: Οργή κατά της πλατφόρμας για ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τον Μ.Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο

Η νέα σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στα social media και δικαίως.

Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων έχει τίτλο «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού».

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

«Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο», αναφέρεται στην παραγραφή του ντοκιμαντέρ από την πλατφόρμα.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε τη μήνη χρηστών στα social media, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, είναι πως παρουσιάζει μια ομοφυλοφιλική σχέση μεταξύ του Αλεξάνδρου και του στρατηγού του Ηφαιστίωνα. Προβάλει μάλιστα και δραματοποιημένες ερωτικές σκηνές μεταξύ των δύο ανδρών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναμενόταν, ξέσπασε διαμάχη με πολλούς να διαμαρτύρονται και να υβρίζουν την παραγωγή του Netflix, με ορισμένους μάλιστα να υποστηρίζουν πως διέγραψαν τον λογαριασμό τους και να καλούν και άλλους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο «μποϊκοτάροντας» την πλατφόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.