ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω “φάει” φοβερό bullying ως παρουσιαστής»

«Είχα πάρει τη διευθύντρια προγράμματος και της είχα πει ότι δε θέλω να ξανακάνω σόου»

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω “φάει” φοβερό bullying ως παρουσιαστής»

Για το άγχος του πριν το ξεκίνημα του νέου κύκλου του J2US, αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης σε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού.

«Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη virtual reality σε σόου live. Πριν βγω στον αέρα, κάνω τον σταυρό μου, παίρνω δύο παυσίπονα μην με ματιάσουν και βγαίνω. Έχω 5-6 να με ξεματιάζουν», είπε ο παρουσιαστής και παραγωγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με έχουν πει χάλια παρουσιαστή, κουλό, αγγούρι. Φαντάσου ένα νέο παιδί που ξεκινάει, πόσο άσχημα νιώθει. Έχω φάει φοβερό bullying. Τότε είχα πάρει τη διευθύντρια προγράμματος και της είχα πει ότι δε θέλω να ξανακάνω σόου. Από τα 12.000 tweets, με έβριζαν τα 11.999. Απαντούσα και σε όλα», αποκάλυψε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.