ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκος Μουτσινάς: Σε διαπραγματεύσεις με το Star αλλά θέτει δύο βασικούς όρους

H πρόταση περιλαμβάνει ένα late night show και ένα τηλεπαιχνίδι

Νίκος Μουτσινάς: Σε διαπραγματεύσεις με το Star αλλά θέτει δύο βασικούς όρους

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star για να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όμως θέτει δύο βασικούς όρους για να συμφωνήσει.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν με δική του απόφαση καθώς ήθελε να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί σε κάποια προσωπικά projects, μεταξύ των οποίων και στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του «Βαφτίσια».

Η φετινή αποχή του Νίκου Μουτσινά, έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα τηλεοπτικά. Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το κανάλι που φέρονταν σύμφωνα με πληροφορίες να βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας ήταν το Mega, όμως τώρα ένα άλλο κανάλι παίρνει προβάδισμα.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς συζητάει με το Star και οι συζητήσεις τους είναι σε καλό δρόμο. Η πρόταση του Star περιλαμβάνει ένα εβδομαδιαίο late night show, το οποίο αποτελεί επιθυμία και όρο του παρουσιαστή για να υπογράψει οπουδήποτε, και ένα τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται τα σαββατοκύριακα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ο παρουσιαστής έχει έναν επιπλέον όρο για να πει το οριστικό «ναι». Θέλει το κανάλι στο οποίο θα καταλήξει να αναλάβει συμπαραγωγός στην ταινία που ετοιμάζει, τα «Βαφτίσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.