Ο Α.Μικρούτσικος «πάγωσε» το πλατό με την ατάκα του στον Σ.Χατζησταματίου: «Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε»

Ο νεαρός ηθοποιός έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά την επική ατάκα

Ο Α.Μικρούτσικος «πάγωσε» το πλατό με την ατάκα του στον Σ.Χατζησταματίου: «Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε»

Στο πλατό του Alpha βρέθηκαν καλεσμένοι σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Στρατής Χατζησταματίου, προκειμένου να συζητήσουν και να πουν τις απόψεις τους για τις εκλογές 2023 ωστόσο η κουβέντα πήρε άλλη τροπή μετά την επική ατάκα του πρώτου στον δεύτερο.

Ο νεαρός ηθοποιός άργησε να πάει στο στούντιο, ωστόσο, ο πολύπειρος παρουσιαστής που καθόταν δίπλα του, έδωσε τις απαραίτητες… εξηγήσεις.

«Γιατί άργησες, Μανώλη;», ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ τον Στρατή Χατζησταματίου. Ο νεαρός ηθοποιός του απάντησε: «Έγινε λάθος συνεννόηση με το ταξί».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που καθόταν δίπλα του, παρενέβη και είπε: «Την Παρασκευή το βράδυ ήταν αγκαλιά για πρώτη του φορά, δύο χρόνια με γυναίκα και θα πρέπει να είμαστε όλοι επιεικής μαζί του. Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε»

«Για τη σειρά μιλάει ο κύριος Μικρούτσικος, μην…», διευκρίνισε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.