ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο αντιγραφή τίτλος της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Τι «Πρωινό»... τι «Πρωινό μας»!

Ο αντιγραφή τίτλος της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πλέον θα λέει καλημέρα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Και ενώ όλες οι πρωινές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, εκείνη είπε να το καθυστερήσει λίγο για να κάνει εντύπωση. 

Μόνο με το που κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής όλοι έμειναν άφωνοι από τον ευφάνταστο τίτλο που επέλεξε για το νέο της ξεκίνημα.

«Πρωινό μας»!

Και αν σας θυμίζει κάτι είναι γιατί είναι αντιγραφή της εκπομπής που άφησε πίσω μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, «Πρωινό». 

Η παλιά εκπομπή:

και η νέα:

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει για να ανταπεξέλθει μόνη της. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σίγουρα με copy paste κανείς δεν έκανε νούμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.