Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

«Τέλος εποχής»: Ο Γ.Παπαδάκης μετά από 34 χρόνια σταματά το «Καλημέρα Ελλάδα» – «Αισθάνομαι σαν να πέθανα»

Ο Σ.Λιαρέλλης αποκάλυψε πως η απόφαση του καναλιού είναι πως ο Γ.Παπαδάκης συνεχίζει την κοινή του πορεία με το κανάλι

«Τέλος εποχής»: Ο Γ.Παπαδάκης μετά από 34 χρόνια σταματά το «Καλημέρα Ελλάδα» – «Αισθάνομαι σαν να πέθανα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Δευτέρας (28/4) έριξε τίτλους τέλους μετά από 34 χρόνια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Συγκεκριμένα, ανήμερα της 34ης επετείου της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, κάλεσε πολλά από τα σημαντικότερα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό του και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καθιερωθεί ως καθημερινή συνήθεια η συγκεκριμένη εκπομπή.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ράνια Θρασκιά και η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ επίσης καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Αυτιάς, ο Τάσος Αρνιακός και ο Στρατής Λιαρέλλης.

Στο τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης, έριξε την «βόμβα» και αποκάλυψε πως το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν θα συνεχιστεί για την επόμενη σεζόν.

«Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει» ανέφερε προσπαθώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή του ο παρουσιαστής.

«Δεν έχω τη δύναμη πια. Θέλω να δώσω ευκαιρία σε νέους ανθρώπους», τόνισε.

Ο Στράτος Λιαρέλλης αποκάλυψε πως η απόφαση του καναλιού είναι πως ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την κοινή του πορεία με τον ΑΝΤ1, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει από τον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.