ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο κύβος ερρίφθη: Ο «Ντάνος» επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» – Μπαίνει στο «Survivor All Star»

Η Acun Medya έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μπει στο «Survivor All Star» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο κύβος ερρίφθη: Ο «Ντάνος» επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» – Μπαίνει στο «Survivor All Star»

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμετέχει στο «Survivor All Star».

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έχει βρεθεί σε τι ρόλο θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας», ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει στο παιχνίδι ως «έπαθλο». Δηλαδή μία από τις δύο ομάδες θα τον κερδίζει έτσι ώστε να την βοηθάει στα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ντάνος θα έχει μόνο αγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διότι όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος, έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον δεσμεύουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πριν από δύο μήνες η εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έμπαινε στο Survivor All Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.