ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Β.Βερνίκος έριξε «άκυρο» στην Κ.Καινούργιου και πήγε στην εκπομπή της Δ.Μπάρκα

«Καλά, δεν χάθηκε και ο κόσμος», είπε η παρουσιάστρια

Ο Β.Βερνίκος έριξε «άκυρο» στην Κ.Καινούργιου και πήγε στην εκπομπή της Δ.Μπάρκα

Μετά τον κακό χαμό στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ήρθε ένα νέο συμβάν να ταράξει την εκπομπή.

Η παραγωγή της εκπομπής είχε κανονίσει εδώ και αρκετές ημέρες να πάρει συνέντευξη από τον Βίκτωρα Βερνίκο, ο νεαρός τραγουδιστής ακύρωσε τελευταία στιγμή τη ζωντανή σύνδεση που θα είχαν και βγήκε στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη», με την Κατερίνα Καινούργιου να παθαίνει σοκ όταν το έμαθε.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Victor Vernicos είναι απέναντι στην Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά;», είπε η

Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν πειράζει. Καλή επιτυχία!»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιάννης είχε κανονίσει να είναι εδώ, να κάνουν συνέντευξη»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Είπε ότι δεν ήθελε να έρθει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Ήταν κλεισμένος να βγει την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν ήθελε. Άλλαξε γνώμη.»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μάλλον είδε τι έχουμε πει. Τον Λιάγκα τον είδε τι έχει πει;»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν θα τον υπερασπιστώ. Δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η Eurovision εδώ και πολύ καιρό. Είχα μιλήσει και με την μητέρα του για να κανονίσουμε τα του ΣΚΑΙ και είπε ότι δεν θέλει ο άνθρωπος. Σεβαστό»

Κατερίνα Καινούργιου: «Καλά, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Παλιότερα έλεγαν κάποιοι “Που να πάω τώρα, στην Καινούργιου που κιτρινίζει;”. Τώρα μετά τον πρωθυπουργό λέω “Έδωσε ο πρωθυπουργός, μην ξανακούσω κανέναν να πει δεν θέλω”. Δεν πειράζει σκορδοκαΐλα μου! Δεν με νοιάζει. Εγώ δεν μπορώ να μου υποτιμάς μια εκπομπή. Να πεις ότι δεν γουστάρω, δικαίωμά σου».

Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν με πειράζει, εμένα μου μιλάει ο Andrew Lambrou που είναι ο νικητής της καρδιάς μου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βίκτωρ Βερνίκος τελικά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη συμμετοχή του στη Eurovision αλλά και για την Κύπρο, λέγοντας ότι η βαθμολογία που θα έδινε στη συμμετοχή της Κύπρου είναι… 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.