ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι «παράξενες» δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος όταν ήταν μικρός – Δεν πάει το μυαλό σας

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή

Οι «παράξενες» δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος όταν ήταν μικρός – Δεν πάει το μυαλό σας

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν ανήκα σε αυτούς τους τύπους που έδειχνα την προσωπική μου ζωή. Αν το κάνεις αυτό συνέχεια, νομίζω ότι το σέβονται και οι άλλοι και το ακολουθούν. Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε κρύβομαι», αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Οι «παράξενες» δουλειές στο παρελθόν

Μάλιστα έκανε χιούμορ λέγοντας πως έχει δουλέψει κάποτε ως ντέντεκτιβ οπότε μπορεί να κρύβεται καλά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νόμιζε πως το είπε αναφερόμενος σε μια παλαιότερη θεατρική παράσταση στην οποία υποδυόταν τον ντέντεκτιβ.

Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως, εννοούσε πως είχε εργαστεί στην πραγματικότητα ως ντετέκτιβ όταν ήταν μικρός. Με μεγάλη αποτυχία, όπως αποκάλυψε.

«Δούλευα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ όταν ήμουν πιτσιρικάς για 1-2 μήνες. Έκανα παρακολουθήσεις, αποτυχημένες. Είχα πάρει μια μηχανή με έναν φίλο μου και στις πρώτες παρακολουθήσεις που κάναμε η μηχανή μου έμεινε. Οπότε δεν καταφέραμε τίποτα. Τζίφος η δουλειά».

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνέχισε, λέγοντας πως η δουλειά του ιδιωτικού ντετέκτιβ δεν είναι η πιο παράξενη που έχει κάνει. Στη συνέχεια, αποκάλυψε και άλλες «παράξενες» και ιδιαίτερες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Μια από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει είναι ένα καλοκαίρι στη Νάξο. Είχα πάει με μια φίλη μου και μου είχαν τελειώσει τα λεφτά και δούλεψα για να μείνουμε στη Νάξο ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα πανηγύρι δούλεψα ως κράχτης λοιπόν, αυτός δηλαδή που πάει και παίζει στην αρχή για να έρθουν και οι άλλοι. Κράτησε 2-3 εβδομάδες ώστε να καταφέρω να μείνω και άλλο στο νησί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.