ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ορισμένοι θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία: Μετά την «μαύρη Κλεοπάτρα» τώρα ο «ομοφυλόφιλος Μ.Αλέξανδρος»!

Στη νέα σειρά «ντοκιμαντέρ» του NETFLIX

Ορισμένοι θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία: Μετά την «μαύρη Κλεοπάτρα» τώρα ο «ομοφυλόφιλος Μ.Αλέξανδρος»!

Για ακόμα μία φορά το Netflix νιώθει ότι μπορεί να παραποιήσει την ελληνική ιστορία και να παρουσιάζει θρύλους και σεβαστούς από όλους τους λαούς όπως σήμερα η woke κουλτούρα τους θέλει.

Έτσι δεν κρατήθηκε ακόμα μια φορά και εμφάνισε τον Μ.Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο χωρίς αυτός ο ισχυρισμός να υπάρχει πουθενά στην ιστορία καταγεγραμμένος παρά μόνο στα μυαλά κάποιων.

Δεκάδες ιστορικοί και χρονογράφοι δεν έχουν αφήσει καμία σκιά στο ζήτημα αλλά αυτό δεν αρκεί και ορισμένοι επιμένουν να κάνουν τα δικά τους επηρεάζοντας και εκατομμύρια νεότερους να νομίζουν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυσε για την ζωή του Μεγάλου Στρατηλάτη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλιστα σε ανάρτησή του στο ‘Χ’ δεν το άφησε ασχολίαστο όπως επίσης επέκρινε σφοδρά τη ΝΔ που δεν λαμβάνει θέση για ένα τέτοιο σημαντικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.