ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παράπονα από τη «καυτή» Μαίρη Βιτινάρος: «Οι Έλληνες άνδρες είναι κούκλοι αλλά δε με φλερτάρουν»!

Η καλλονή coach του GNTM εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της

Παράπονα από τη «καυτή» Μαίρη Βιτινάρος: «Οι Έλληνες άνδρες είναι κούκλοι αλλά δε με φλερτάρουν»!

Για τη συμμετοχή της στο φετινό GNTM αλλά και τους Έλληνες άντρες μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό η Μαίρη Βιτινάρος, η οποία αποτελεί ίσως το μοναδικό καλό λόγο για να παρακολουθήσει κανείς το reality μοντέλων!

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση “It’s meant to be”! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!», είπε το «καυτό» μοντέλο για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ίδια είχε… καλά νέα για τους Έλληνες άνδρες, αφού όπως εξήγησε τους βρίσκει κούκλους! Ωστόσο, έχει και ένα παράπονο… lightbox placeholder

«Οι Έλληνες άνδρες είναι κούκλοι! Δε με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνοαυστραλέζα καλλονή που έχει επισκιάσει τις διαγωνιζόμενος στο reality μοντέλων.

«Περνάω τέλεια! Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι challenge και πολύ διαφορετικό. Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που θα είναι στον τελικό. Με τον Χρήστο Μπίρμπα κάνουμε πλάκα όλη την ώρα. Είμαστε εκεί να δώσουμε αγάπη στα κορίτσια. Έχω πολλές εμπειρίες σε αυτόν το χώρο και είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτά τα πράγματα στα κορίτσια. Να ξέρουν τι θα γίνει έξω από τον διαγωνισμό», σημείωσε ακόμα η Μαίρη Βιτινάρος για την παρουσία της στο GNTM.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.