ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πένθος για τον Γιάννη Λάτσιο – «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του (φωτό)

Τον πιο τραγικό επίλογο επιφύλασσε το 2022 για τον Γιάννη Λιάτσο και την οικογένειά του

Πένθος για τον Γιάννη Λάτσιο – «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του (φωτό)

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και την αδελφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, χωρίς ωστόσο να γράψει κάτι σχετικό στη λεζάντα του.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας με ένα σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Δε φεύγουν… Συνεχίζουν να ζουν μέσα από τα παιδιά τους…», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αμέσως, οι διαδικτυακοί φίλοι του Γιάννη Λάτσιου εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου, η οποία τον περασμένο Αύγουστο είχε κλείσει τα 90 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη και η κηδεία της τελέστηκε χθες Παρασκευή στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.