
Είναι μια σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Τα «Εγκλήματα» σκόρπισαν γέλιο σε πολλά σαλόνια την εποχή που πρωταγωνιστούσαν ωστόσο δεν παρέλειψαν να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο και όταν βγήκαν σε επαναλήψεις.
Όλα τα καλά παιδιά λοιπόν, Σωσώ, Κορίνα, Φλώρα, Αχιλλέας, Πέπη, Αλέκος, Τζώνυ και άλλοι έχουν αλλάξει οπτικά, ωστόσο στην καρδιά μας παραμένουν το ίδιο ακαταμάχητοι και… εγκληματικοί όπως στη σειρά.
Δείτε πώς είναι σήμερα:
Μιχαλάκης – Σταύρος Νικολαΐδης 
Σωσώ – Καίτη Κωνσταντίνου 
Αχιλλέας – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Αλέκος – Κώστας Κόκλας 
Τζόνι – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος 
Πέπη – Φωτεινή Μπαξεβάνη 
Κορίνα – Μαρία Καβογιάννη 
Φλώρα – Υρώ Μανέ 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.